Leergang systemisch coachen

Je voelt dat er iets niet klopt in je organisatie of team, maar je kunt het niet onder woorden brengen. Dus ga je gewoon door en negeer je de signalen. Signalen vanuit je omgeving of vanuit je lichaam. Jammer, want er valt veel meer te halen uit de systemische wijsheid die je in je hebt. In de leergang ‘Systemisch Coachen’ ervaar je welke  oerkrachten er werken in de onderstroom van organisaties en teams, zodat je beter begrijpt wat je al voelde maar waar je nog geen woorden voor had. Signalen serieus nemen. Door je eigen systemische wijsheid ‘aan te zetten’ boor je een nieuwe bron van informatie aan. Je komt op een dieper niveau van ‘weten’, Het paard speelt in de leergang, door zijn enkelvoudigheid, een hele speciale plek in. Tijdens de leergang ervaar je dit en leer je het ook toepassen in coachsessies.

Doel van systemisch werken 

Het blijkt dat veel persoonlijke en organisatorische problemen een systemische oorzaak hebben. Werken met opstellingen heeft tot doel de verborgen belemmeringen binnen een systeem zichtbaar en hanteerbaar te maken. Het opstellingenwerk geeft een diepgaand inzicht in onderliggende dynamieken en verstrikkingen. Ervaringen met het werken vanuit deze essentie hebben nog lange tijd – en vaak ook blijvend – effect, geven veel inzicht en werken helend.

Voor wie?

Inzichten die verkregen worden door het werken met opstellingen zijn van grote waarde voor iedereen die werkzaam is als begeleider van processen in de persoonlijke of professionele sfeer, zowel op individueel niveau als op het niveau van teams of binnen organisaties. Door het werken met paard, worden de verkregen inzichten nog duidelijker zichtbaar. De geleerde inzichten in de leergang kun je direct inzetten in je eigen coachpraktijk.

Praktische informatie

Kijk voor de actuele workshopdata in de agenda. Om jezelf aan te melden en voor meer informatie over tarieven, klik hier.

Systemisch Coachen

Systemisch Coachen