Workshop mindfulness

“Opmerkzaam zijn” is een vaardigheid die je helpt om bewuster in het leven te staan.  Bewust zijn van wat je voelt in je lichaam, van je emoties, je gedachten en je (re)acties maakt dat je anders omgaat met de ontwikkelingen in je leven. Opmerkzaamheid is een vaardigheid die je kan leren. En die je anderen kunt leren!

Tijdens de workshop mindfulness leer je zelf en coachees aandacht geven aan fysieke sensaties, gedachten en emoties. Je leert ze herkennen en erkennen, zonder oordeel. Doelbewust en in het heden. Met mindfulness komt je coachee, dankzij de interactie met het paard, in contact met zijn of haar denken, voelen en doen. Daarnaast leer je hoe je jouw eigen ervaringen kunt toepassen in een coachsessie. Oftewel: hoe je jouw coachee verder helpt met behulp van mindfulness.

Voor wie? 

De workshop is bedoeld voor iedereen die opmerkzaamheid wil toepassen in zijn of haar coachpraktijk. Je wil werken vanuit aandacht voor jezelf, de coachvraag en zintuiglijke waarnemingen, het hier-en-nu, (non-)verbale communicatie en nog zoveel meer. Je persoonlijke ervaringen en het coachproces begeleiden je tot inzicht in verandering van gedrag, de manier van communiceren en/of leidinggeven.

Algemene informatie 

  • Prijs voor HorSense leden: € 75,00
  • Prijs voor niet HorSense leden: € 95,00

Het minimaal aantal deelnemers is vier, het maximaal aantal deelnemers is acht.

Kijk voor de actuele workshopdata in de agenda. Om jezelf aan te melden, klik hier.

Ontspanning met paarden

Ontspanning met paarden