Excellent Coach 1 E-learning

Het was geweldig om de E-learning opleiding Excellent Coach 1 te volgen. Ik kon de opleiding in mijn eigen tempo zowel online als offline doorlopen zonder de verbinding met de praktijk te missen. Nu heb ik heel veel kennis en kunde om als coach aan de slag te gaan!”

Petra, deelnemer E-learning Excellent Coach deel 1 (2015) 

 

Sinds oktober 2013 biedt HorSense je een unieke online gestuurde E-learning opleiding aan. De E-learning opleiding Excellent Coach deel 1 leidt je op tot basiscoach met Paard als Spiegel en kun je in je eigen tempo doorlopen. Lees hier verder:

Duur van de opleiding en studiebelasting

Leren als groepNet als bij de reguliere opleiding Excellent Coach deel 1 loop je tien modules door. Deze volg je via het online assessmentprogramma Talentwijzer. Daarnaast ga je op vijf praktijkdagen aan de slag met de methodiek ‘Paard als Spiegel’.

Je kunt deze opleiding op een voor jouw passend moment starten en in eigen tempo doorlopen. Deze opleiding leidt net als de reguliere opleiding Excellent Coach deel 1 op tot basiscoach met behulp van de methodiek ‘Paard als Spiegel’ en wordt afgerond met een certificeringsdag.

Criteria voor deelname

Om aan de opleiding te kunnen beginnen, houden we met jou een kennismakingsgesprek zodat we jou leren kennen en jij ook weloverwogen voor HorSense kiest. Daarnaast heeft HorSense een aantal criteria opgesteld waar je aan moet voldoen om aan de opleiding te beginnen:

– Je hebt minimaal mbo+/hbo denk- en werkniveau;
– Je bent in de gelegenheid om in de praktijk coachinggesprekken te voeren met verschillende cliënten;
– Je hebt de mogelijkheid om in jouw omgeving te werken met paard(en).

Tijdens een kennismakingsgesprek stemt de HorSense-coach samen met jou af hoe jouw unieke e-learning traject eruitziet.

Cursusopbouw

Net als bij de reguliere opleiding Excellent Coach deel 1 wordt tijdens de e-learning opleiding continu de koppeling tussen theorie en werken met ‘Paard als Spiegel’ continu gemaakt. Je gaat met name zelf aan de slag met de theorie. Tijdens de praktijkdagen zoom je in op de praktijk als coach met behulp van de methodiek ‘Paard als Spiegel’. Daarnaast houd je, onder begeleiding van de HorSense-coaches en door middel van het verkrijgen van feedback van je medecursisten, je ontwikkeling bij in het online assessmentprogramma Talentwijzer.

Kijk voor het volledige cursusprogramma in onze informatiebrochure.

Certificering

Als je de opleiding met goed gevolg afrondt, ontvang je net als bij de reguliere opleiding Excellent Coach deel 1 het certificaat ‘Coach met behulp van Paard als Spiegel’.

Literatuur 

Bij HorSense werken we graag met recentelijk geschreven artikelen en boeken, zodat cursisten op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied. Voorafgaand aan de opleiding ontvang je daarom een literatuuroverzicht. De literatuur uit dit overzicht vormt de basis voor je opleiding.Schermafbeelding 2016-05-04 om 12.52.00

Daarnaast ontvang je het Handboek Coaching en de Syllabus ‘Paard als Spiegel’, waar je tijdens de opleiding uitvoerig mee aan de slag gaat.

Kosten

De e-learning opleiding Excellent Coach deel 1 – Basiscoach met Paard als Spiegel kost €1325,00 euro (BTW vrijgesteld). Betaling in termijnen is mogelijk. De genoemde prijs is exclusief literatuur- en verblijfskosten.

Na de opleiding 

Als gecertificeerd basiscoach kun je aan de slag als coach met de methodiek van ‘Paard als Spiegel’. Bij de beroepsvereniging HorSense kun je je aanmelden als basiscoach, waardoor je in contact blijft met collega-coaches en aan intervisiegroepen deel kunt nemen. Ook kun je doorstromen naar de opleiding Excellent Coach deel 2 om jouw coachingsvaardigheden en kennis te verdiepen. Daarnaast kun je deelnemen aan diverse praktijk- en terugkomdagen die door HorSense voor alumni worden georganiseerd, waardoor je up-to-date blijft van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied.

Wil je meer weten en/of de informatiebrochure ‘Opleiding Excellent Coach’ aanvragen? Vul hier het contactformulier in en HorSense neemt contact met je op!

Van theorie naar praktijk - door middel van e-learning en praktijkdagen

Van theorie naar praktijk – door middel van e-learning en praktijkdagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>