Workshop NLP – Circle of Excellence

Tijdens de workshop NLP – Circle of Excellence leer je hoe je coachees kunt helpen om hulpbronnen te ankeren aan een denkbeeldige cirkel op de grond. Deze techniek wordt vaak toegepast in situaties waarbij coachee onzeker is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verzorgen van presentaties, het verzorgen van trainingen, het maken van examens, het bijwonen van vergaderingen met experts, maar ook het voeren van gesprekken met bijvoorbeeld een leidinggevenden. Met de Circle of Excellence kun je als het ware meerdere hulpbronnen verankeren in het lichaam van je coachee. Door het anker op te roepen, roep je als het ware alle hulpbronnen op die je zekerder maken voor je presentatie, training, examen, vergadering, gesprek, etc.

Na afloop van de workshop weet je hoe je de techniek “Circle of Excellence” kunt toepassen in de prakijtk en hoe je het paard als co-coach hierbij kunt inzetten om de oefening nog krachtiger te maken.

Voor wie? 

Deze Workshop is bedoelt voor coaches die werken met Paard als Spiegel en op zoek zijn naar nieuwe methodieken om toe te kunnen passen in hun praktijk. Tevens geeft deze Workshop een inkijk in de mogelijkheden die NLP biedt. Deze workshop kan derhalve ook worden gezien als kennismaking met NLP voordat je de keuze maakt om eventueel aan de leergang NLP deel te willen gaan nemen.

Praktische informatie

      • Prijs voor HorSense leden: € 75,00
      • Prijs voor niet HorSense leden: € 95,00

Minimaal aantal deelnemers is vier, maximaal aantal deelnemers is acht.

Kijk voor de actuele workshopdata in de agenda. Om jezelf aan te melden, klik hier.